Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay ÇİMEN oldu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2013 yılında kurulmuş olup, 2024 yılı Ağustos ayı itibari ile Spor Bilimleri Fakültesi olarak eğitim hayatına devam edecektir. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bahri ŞAHİN tarafından Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet SOYAL ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay ÇİMEN arasında devir teslim töreni düzenlendi. Doç. Dr. Mehmet SOYAL’a, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü olarak şimdiye kadar yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim edildi.