Tek Ders Sınavları ve Not Yükseltme Sınavları

Sevgili Öğrenciler,

Mezuniyet durumundaki öğrencilerimiz 2022-2023 Yaz Dönemi Tek Ders ve Not Yükseltme Sınav başvurusu için 26.08.2023-08.09.2023 tarihleri arasında https://oidb.gelisim.edu.tr/tr/idari-icerik-form-ve-belgeler bağlantısında yer alan "Mezuniyet Aşamasındaki Öğrenciler İçin "Mezuniyet Aşamasındaki Öğrenciler İçin Tek Ders Sınavı Başvuru Formu" veya "Mezuniyet Aşamasındaki Öğrenciler İçin Not Yükseltme Sınav Başvuru Formu"nu fakülte sekreterliğine gelerek veya besyo@gelisim.edu.tr adresine *****@ogr.gelisim.edu.tr uzantılı öğrenci mailinden göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.

Tek Ders Sınavı

Sınava, mezuniyet aşamasında olan daha önce alıp başarısız olduğu tek bir teorik ağırlıklı dersi kalan öğrenciler başvuru yapabilir.

Not Yükseltme Sınavı

Sınava, bütün dersleri başarılı ve koşullu başarılı olmuş, genel not ortalaması 4.00 üzerinden 2.00’dan az olduğu için mezun olamayan öğrenciler başvuru yapabilir.

Not: 08.09.2023 tarihinden sonra gönderilen başvurular işleme alınmayacaktır.