Spor Yöneticiliği

Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen YETEV Okulları'nın programına katılım sağladı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen hocamız YETEV Spor Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Oryantiring Eğitim Programı'na konuşmacı olarak davet edildi.

26 Kasım tarihinde gerçekleştirilen organizasyona çok sayıda öğretmen katılım gösterdi. Öğretmenler kendileri için organize edilen 10 istasyona giderek soruları çözüp gerekli işlemleri tamamladılar. Sonrasında ise eğitime katılım sağlayan öğretmenler ile toplantı yapılarak sonuçlar elde edildi.

Programın akabinde Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen’e çiçek ve plaket takdim edildi.