Spor Yöneticiliği

Paydaş İş Birliği Paneli Gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi, paydaşlarla yönetişim anlayışını benimseyerek, üniversite ve toplum arasında köprü görevi görmeye çalışmaktadır. Bu çalışmalar kapsamında, bugün Türkiye Milli Paralimpik Komitesi ve Para Milli Sporcuları ağırlıyoruz.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak, Türkiye Paralimpik Komitesi Başkanı Dr. Av. Murat Aksu ve Para Milli Sporcularımız, Para Atletizm branşında Hamide Doğangün, Para Okçuluk Branşında Bahattin Hekimoğlu, Para Yüzme Branşında Umut Ünlü, Para Atletizm Branşında Hamza Doğan ve Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Başkanı Doç. Dr. Taner Atasoy ile panele ev sahipliği yapıldı. Dünyada ve Türkiye’de Paralimpik spor branşlarının gelişimi, zorlukları, insan kaynağı yetiştirme, spor bilimlerindeki gelişmelerin entegre edilmesi gibi konular üzerinde yapılan konuşmaların, ilerleyen zamanlarda yerini paydaş projelerde bir araya gelme kararına bağlanmıştır.

Katılımcılar ve sporculara katkıları için teşekkür ederiz.