Spor Yöneticiliği

İGÜ, milli sporcularını ödüllendirdi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı öncesi, 15- 21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında, dünya çapında derece almış 56 milli sporcu öğrencisinin başarılarını onurlandırmak amacıyla ödül töreni düzenledi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu’nun sunumu gerçekleştirdiği ödül töreninde, İstanbul Gelişim Üniversitesi, bünyesinde bulunan 56 milli sporcu öğrencisi için ödül töreni düzenledi. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı öncesi spor kategorisinde başarı sağlayan aralarında Dünya Jimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı’nın da bulunduğu öğrenciler üniversite tarafından ödüllendirildi. ''Sporun Şampiyonları ve Geleceği İGÜ'de'' sloganı ile düzenlenen törende ayrıca üniversite olarak milli sporcular için desteklerin devam edeceği belirtildi.

Haberin detaylarına ulaşmak için tıklayınız.