Spor Yöneticiliği

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Kubilay Çimen’in Derslerine Furkan Akar Konuk Oldu

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen'in yüksek lisans ve lisans derslerine Furkan Akar konuk olarak iştirak ederek öğrencilerimiz ile bilgi paylaşımı yapmıştır.

Sayın Furkan Akar 23.11.2020 tarihinde bölüm başkanımız Doç. Dr. Kubilay Çimen’in ‘Rekreasyon ve Spor Organizasyonları’ lisans dersine ve 24.11.2020 tarihinde ‘Spor Organizasyonlarında Planlama, Uygulama ve Değerlendirme’ yüksek lisans dersine konuk olmuştur.

Akar öğrencilerimize E-Spor sektörünün bilinirliği ve tanınırlığı hakkında genel bir bilgi verdikten sonra COVID-19 döneminde kat ettiği mesafeden söz etmiştir. E-Sporun nasıl icra edildiği, en fazla sporcu kitlesine hangi yaş aralığındaki sporculardan ulaştığı ve ülkemizde ve dünyada nasıl anlaşıldığı ile alakalı bilgiler verilmiştir.

Bu noktada öğrencilerimiz de soruları ile derse katılım sağlamıştır. Özellikle pandemi döneminde E-Sporun kazandığı hacim ve sektörde ulaşmış olduğu nokta hakkında fikirleri ile öğrencilerimizi bilgilendiren Furkan Akar’a samimi sohbeti için teşekkür ederiz.