Spor Yöneticiliği

Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen’in Bahar yarıyılı mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü Doç. Dr. Kubilay Çimen, Bahar yarıyılının öğrenciler ve bölüm için güzel ve faydalı geçmesini temenni etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen tarafından bahar yarıyılı ile ilgili temenni ve hoş geldiniz mesajı yayımlandı.

Spor Yöneticiliği Bölümü üyesi değerli akademisyenlerimiz, kıymetli idari personelimiz ve sevgili öğrenciler;

2019-2020 eğitim-öğretim yılı, bahar yarıyılına güçlü akademik kadromuz, kapsam açısından zenginleşen içerik açısından niteliği artan müfredatımız ve ayrıca yenilenen tesislerimizle güzel bir başlangıç yapılmıştır. Spor branşlarının uygulamalı öğretiminin sağlandığı tesislerimiz, bu yarıyılda sizlerin özellikle uzmanlık branşlarınıza özgü yetkinliklerinizi artıracak ve yaşayarak öğrenmelerinizi çoğaltarak şekilde düzenlemelerle bakımı yapılarak kullanımınıza hazır hale getirilmiştir.
Spor Yöneticiliği Bölümümüz; gerek ulusal gerekse uluslararası kalite standartları karşılayabilen bir hüviyet kazanmış, uluslararası akreditasyon kuruluşlarından biri olan AQAS ile yetkinliği tescil edilmiş, buna ek olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz Türkiye’nin en önemli standardizasyon kurumu olan Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından onaylı  TS EN İSO 9001:2015 KALİTE BELGESİ’ni almıştır.

Siz değerli öğrencilerimize, bu yarıyılda da daha verimli eğitim hizmetleri verebilmek amacıyla, kurum içi ve kurum dışı bilimsel ve mesleki içerikli etkinlikler yapmayı planlamaktayız. Bu amaca yönelik olarak 4 Mart 2020 tarihinde Yüksekokulumuz önderliğinde gerçekleştirilecek “Akademik ve Reel Sektör İşbirliğinde Spor” konulu çalıştayda alan mezunlarımızın istihdam olanaklarının artırılması, öğrencilik yıllarında staj imkanlarının iyileştirilmesi, müfredatın çağdaş spor iş dünyasının taleplerini karşılayacak güncel içeriklere dönüştürülmesi konularını irdeleyerek, sizleri daha da aydınlık bir geleceğe hazırlayabilmenin heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.

Sevgili öğrencilerimiz;
Bu eğitim-öğretim döneminde de saygın, disiplinli, çalışkan, alanında değer üretebilecek bir birey olma hedefinize ulaşmak için daha özenli, daha gayretli ve daha özverili çalışacağınıza yürekten inanıyor ve sizlere başarılar dileyerek sevgilerimizi sunuyoruz.

Değerli akademisyenlerimiz;
Bu bahar yarıyılında da özverili çalışmalarınızın devamını diliyor, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı bahar yarılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyoruz.

Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Kubilay Çimen