Spor Yöneticiliği

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Kubilay Çimen’in 2021-2022 Güz Yarıyılı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen, 2021-2022 eğitim öğretim döneminin tüm öğrenciler için güzel, sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni etti.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda görev yapmakta olan değerli akademisyenlerimiz, kıymetli idari personelimiz ve sevgili öğrencilerimiz;

Geçtiğimiz ders döneminde ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan Covid-19 süreci sebebiyle online eğitim ile devam etmek durumunda kalmıştık. İçerisinde bulunduğumuz 2021-2022 eğitim öğretim döneminde ise hibrit eğitim ile faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Öncelikle bu süreçte tüm çalışma arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bizler akademisyenler olarak elimizden geldiğince özverili bir şekilde derslerin aktarımını siz değerli öğrencilerimize ulaştırmaya gayret edeceğiz. Bu noktada siz öğrencilerimizden de aynı özveriyi ve gayreti beklemekteyiz.

Spor Yöneticiliği Bölümümüz; gerek ulusal gerekse uluslararası kalite standartları karşılayabilen bir hüviyet kazanmış, uluslararası akreditasyon kuruluşlarından biri olan AQAS ile yetkinliği tescil edilmiş, buna ek olarak İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuz Türkiye’nin en önemli standardizasyon kurumu olan Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından onaylı TS EN İSO 9001:2015 KALİTE BELGESİ’ni almıştır.

Gerek İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak gerekse de Spor Yöneticiliği Bölümü olarak güçlü bir akademik kadro ve alanında uzman akademisyenler ile siz değerli öğrencilerimize aktarmak istediğimiz kazanımlar olacaktır. Siz öğrencilerimizin ilgisi ve gayreti neticesinde sekiz yarıyıllık bir eğitim sonrasında okulumuzdan mezun olup, ülke sporu için fikir ve değer üreten, uzmanlık alanında fayda sağlayan, topluma hizmet veren bireyler olacaksınız.

Değerli akademisyenlerimiz;

Bu bahar yarıyılında da içerisinde bulunduğumuz sürece rağmen özverili çalışmalarınızın devamını diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar yarılının sağlıklı ve başarılı geçmesini temenni ediyoruz. Online eğitim sürecinde sizlere ayrıca başarı dileklerimi iletiyorum. Ayrıca aramıza katılan tüm yeni akademisyenlere başarılar diliyorum.

Değerli öğrencilerimiz;

İçerisinde bulunduğumuz hibrit eğitim-öğretim döneminde de saygın, disiplinli, çalışkan, alanında değer üretebilecek bir birey olma hedefinize ulaşmak için daha özenli, daha gayretli ve daha özverili çalışacağınıza yürekten inanıyoruz. Bizlerin bu zorlu süreçte, size destek vermek üzere her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Sizlere canı gönülden sevgilerimizi sunuyoruz.