Spor Yöneticiliği

BESYO’nun Kalite Belgelendirme Çalışmaları Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemleri ve ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti belgelerini almaya hak kazanmıştı.

Her yıl yapılan düzenli olarak yapılan denetim 21 Nisan 2022 yılında gerçekleştirildi. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Soyal, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Arş. Gör. Aliye Büyükergün, Kalite Koordinatörlüğünden İlker Mete Uysal ve Denetçi Volkan İstaşoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen denetim sonucunda, belgelerimizin güncellenerek oluşturulması kararı verilmiştir. Kaliteli ve nitelikli eğitim hedefleri doğrultusunda Yüksekokul olarak öğrencilerimiz ve paydaşlarımızla çalışmalarımız yenilerek devam etmektedir.