Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Üniversitemiz Yüksekokulu Öğrencileri Milli Halterci Duygu Alıcı ve Burcu Alıcı TRT Spor Yıldızda

TRT Yıldız, yakında heyecan verici bir program ile ekranlara geliyor. Yüksekokul öğrencileri ve aynı zamanda milli haltercilerimiz olan Burcu Alıcı ve Duygu Alıcı "Adım Adım" programının konukları olarak izleyicilerle buluşacaklar.

Bu özel programda, Burcu Alıcı ve Duygu Alıcı'nın ilham veren yaşam öykülerini ve sporla nasıl tanıştıklarını daha yakından tanıma fırsatı bulacaksınız.

Bu iki genç sporcunun hayatları, sporun getirdiği disiplinle nasıl şekillendiğini ve eğitimleriyle nasıl bir denge kurduklarını anlatacaklar. Üniversite hayatlarından başlayarak, spora ve eğitime verdikleri önemi, izleyicilere aktaracaklar. Program, sporun yanı sıra eğitim ve kişisel gelişim konularına da odaklanarak, gençler için ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

Çekimler boyunca, bu özel programı hayata geçirmek için özveriyle çalışan bir ekip bulunuyor. Enerjileri ve azimleri sayesinde, izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunmayı hedefliyorlar. Tüm program ekibine, bu özel projeyi hayata geçirmek için gösterdikleri emek ve özveri için teşekkür ediyoruz.

"Adım Adım" programı, sporun gücünü ve insanların nasıl başarıya ulaşabileceklerini göstermek için harika bir fırsat sunacak. Bu muhteşem hikayeyi izlemeyi dört gözle bekliyoruz. TRT Yıldız'da başlayacak olan bu heyecan verici programı kaçırmamanızı öneririz.