Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Her Yönüyle BESYO

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Instagram kanalında "Her Yönüyle BESYO" programının canlı yayın konuğu Beden eğitimi ve Spor Yüksekokulu müdür yardımcısı ve aynı zamanda Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taner Atasoy oldu.

Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü hakkında bilgilendirmelerde bulunan Atasoy; ‘‘Türkiye’de spor bilimleri alanında engelli bireylerin eğitimine yönelik açılan bölümümüz spor camiası adına öncülük etmektedir. Bölümümüz bünyesinde öğrencilerimiz zihinsel engelli ve bedensel engelli bireylere yönelik eğitimler almaktadır.’’

Bizlerin gayesi daha bilinçli ve bilimsel metotlar ile ilerleyen nesiller yetiştirmek, ülkemizde ve dünyada engelli bireyler için daha yaşanılabilir sosyal, aktif bir yaşam alanı oluşturabilmektir. Üniversitemizin ve bölümümüzün tüm imkânları ile öğrenci adaylarımıza her daim açık olduğunu belirtti.