Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

"Engellilere Yönelik Sosyal Söyleşi" programı gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü, bölüm etkinliği kapsamında Engellilere Yönelik Sosyal sorumluluk projeleri söyleşi programı H blok 420 no’lu derslikte gerçekleştirildi.

H blok 420 no’lu derslikte Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda öğrenim gören tüm öğrencilere açık olarak gerçekleştirilen programda AYDER Vakfı kurucusu Ercan Tutal tarafından gerçekleştirilen "Engellilere Yönelik Sosyal Sorumluluk Projeleri" söyleşi programına yüksekokul müdürü ve müdür yardımcısı, engellilerde egzersiz ve spor bilimleri bölüm başkanı ve başkan yardımcısı ile öğretim elemanları da katılım sağladı.

Yoğun ilgi gösterilen programa AYDER Vakfı kurucusu Ercan Tutal tarafından, istatistiksel olarak dünyada ve Türkiye’deki engelli istatistikleri, yurt içinde ve yurt dışında engellilere yönelik yürütülen sosyal sorumluluk projeleri, Türkiye’deki gerçekleştirilen veya gerçekleştirilmek istenilen sosyal sorumluluk projelerinde karşılaşılan avantajlı ve dezavantajlı durumlardan bahseden Tutal, aynı zamanda interaktif bir şekilde öğrencilerin sorularını cevapladı.

Program sonunda Tutal’a Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı tarafından plaket takdim edildi.