Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri bölüm toplantısı gerçekleşti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri öğrencileriyle oryantasyon geliştirme toplantısı yapıldı.

30 Ekim 2019 tarihinde oryantasyon geliştirme toplantısı kapsamında gerçekleştirilen buluşmada, Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölümü 1. Sınıf öğrencileri bölüm hocaları ile bir araya geldi. Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Şahin başkanlığında yapılan ve 30 dakika süren toplantıya bölümümüz öğretim elemanı aynı zamanda yüksekokul müdür yardımcısı Öğr. Gör. Gülsüm Hatipoğlu Özcan ve Arş. Gör. Alperen Şanal da katıldı.

Ders içinde ve ders dışında yapılabilecek aktiviteler ve bölüm öğrencilerimizin bölüm ile ilgili deneyim kazanabilecekleri engelli merkezleri ve bu merkezlerin işleyişleri hakkında bilgi veren bölüm başkanı, bölüm öğrencilerinin soru ve görüşlerini aldı. Soru-cevap şeklinde geçen toplantıda öğrenciler sorularına yanıt bulmuş ve öğrenci bölüm temsilcisi seçimi yapılmıştır. Açık oylama ile yapılan seçimi Bilge Abay ve Talat Canberk Ötümlü isimli öğrenciler oy çokluğu ile kazandı.

Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyor, okulumuz bünyesine dahil oldukları için tebriklerimizi sunuyoruz.