Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Bizler hayatlarının her döneminde kadınlara önem vermiş ve toplum içerisinde kadını her zaman ön planda tutmuş bir medeniyetinin mirasçıları olarak sadece 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde değil hayatın her anında kadınların değer görmesini diliyor ve dünyada yaşanan kadına şiddet olaylarının tümünü kınıyoruz.
Kadının toplum ve medeniyet üzerindeki yerini biliyor, kadınlara verilen değer artıkça toplumda yaşanan birçok problemin son bulacağına inanıyoruz.
Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri bölümü olarak toplumun her aşamasında olduğu gibi spor alanında başarılı sporcu ve eğitimci kadınlar yetiştirmek için gayretle çalışıyoruz.

Bu dilek ve temenniler ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyoruz.

Kadınlara Ancak Değerli Olanlar Değer Verirler Onlara Kötülük Edenler İse Kötü Kişilerdir.
(Hz. Muhammed)