Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanımızın 2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Dönem Açılış Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Haluk Saçaklı dönem açılış mesajını yayımladı.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümü’nün değerli Öğrencileri;

Öncelikle yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. YÖK ve üniversitelerin almış olduğu kararlar neticesinde bu yarıyılda sizleri aramızda görecek olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz. Bildiğiniz üzere salgın henüz bitmedi, bu nedenle sizlerin sağlığı ve derslerinizin de sorunsuzca devam edebilmesi için önceki dönemlerde olduğu gibi gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.

Egzersiz ve spor bilimleri bölümü olarak, gelişen teknoloji ve ilerlemeler ile pandemi şartları doğrultusunda gerek eğitim müfredatımızı gerekse öğretim kadromuzu, sizlere her daim rehberlik edecek şekilde revize etmekteyiz. Bu bağlamda öğrencilerimize belli dönemlerde seçmeli ders havuzumuzda bulunan uzmanlık derslerini ( bireysel veya takım sporları arasından ) seçerek, ilgili alanda 2.kademe antrenörlük belgesi alabilme imkanı sunduk. Öğrencilerimiz bilimsel ve akademik çalışmaları saha ve laboratuvar ortamında uzman öğretim elemanları eşliğinde ve müfredat doğrultusunda gerçekleştirebilmektedirler.

Sevgili birinci sınıf bölüm öğrencilerimiz; üniversitemizi ve bölümümüzü tercih etiğiniz için sizlere de ayrıca şükranlarımı sunmak istiyorum. Her akademik takvim başında öncelikle sizler için oryantasyon eğitimi düzenleyerek dilek istek görüş öneri vs. almak suretiyle sizlere her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabi ki bu destek 4 yıllık bir zaman dilimi ile sınırlı kalmıyor;  her dönem her zaman ilk günkü gibi canla başla tek tek yüreklerinize dokunabilmek tek gayemizdir. Bu vesile ile sözlerimi tamamlıyor hepinizi sevgi ile selamlıyorum. Sağlıkla kalın…

Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı
Doç. Dr. Haluk SAÇAKLI