Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanımızdan Yeni Dönem Mesajı

2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun.

Sevgili Öğrenciler,

Egzersiz ve spor bilimleri bölümü önemi yeni yeni anlaşılmaya başlanan, ancak antrenman biliminin en temelini oluşturan bir alandır. Eğitimle ilgili her büyük sorumluluk gerektiren  meslek çocukları sevmeyi ve onlara değer vermeyi gerektirir. İyi bir spor egitmeni sadeece bilgileri ile değil davranışları ile de model teşkil ederler. Böylece öğrencilerinin idealleri, ilham kaynakları olurlar. Bir bakıma her yetişkin içinde ilham kaynağı olan öğretmenlerinden bir şeyler taşır, bunları hayata geçirir. Bu nedenle insanlarla iletişim gerektiren eğitimle ilgili  meslek seçmek demek toplumun inşaasında sorumluluk almaya aday olmak demektir.

Bu saygın ve kutsal mesleği seçen sevgili ogrencilerimiz sağlıklı bireyler isiginizla çevrenizi aydınlatmanın dileğiyle, hepinizin yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun.