Antrenörlük Eğitimi

İGÜ BESYO’nun Spor Gönüllüleri

2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonasında 2023 yılı İstanbul ev sahipliği yapıyor. İstanbul’dan önce 27 farklı Avrupa kentinde düzenlenen organizasyon, yarım yüzyılı aşan geçmişinde ilk kez Türkiye’de yapılmaktadır. Ataköy Arena’da 47 ülkenin katılımıyla açılış töreni başlamıştır. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencilerimiz Spor Gönüllüleri olarak organizasyonuna destek vermişlerdir. Açılış seremonisinde, Türkiye'de meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle siyah tişört giyerken, tişörtlerin üzerindeki harflerle de "Türkiye tek yürek" yazarak, birlik ve beraberlik mesajı verilmiştir.

Uluslararası spor organizasyonuna destek sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

gönüllü1

gönüllü2