Antrenörlük Eğitimi

Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kulübü Açılış Duyurusu

Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Öğrenci kulübü açılışına tüm öğrencilerimizi bekleriz!

Sevgili Öğrencilerimiz,

Üniversitemizde bilimsel araştırma kültürünü yaygınlaştırmak ve öğrencilere bilimsel araştırma projeleri konusunda deneyim kazandırmak amacıyla Bilimsel Araştırma Projeleri Öğrenci Kulübü'nü kurulmuştur.

BAP Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sibel Zengin'in danışmanlığında ve BAP Öğrenci Asistanı Sayın Fatmagül Ceyda Dinç'in başkanlığında oluşturulan kulüp açılış etkinliği, BUGÜN 12:00-15:00 saatleri arasında Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu'nda gerçekleşecektir.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 26.01.2024 (BUGÜN)
Saat: 12:00-15:00
Yer: Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu

Üniversitemizde bilimsel araştırma projelerine olan katkısını ve öğrencilerimizin bu alandaki yeteneklerini geliştirmesini temenni eder, bilimsel çalışmalar ve/veya bilimsel araştırmalara meraklı tüm önlisans ve lisans öğrencilerinizi açılış etkinliğimize katılımınızı bekleriz.

Saygılarımızla,