Antrenörlük Eğitimi

2022-2023 Bahar Yarıyılı Derslerin Başlaması Hakkında

Kahramanmaraş merkezli 06.02.2023 tarihinde 7.7 şiddetinde gerçekleşen ve çevre illerde yıkıma neden olan deprem nedeniyle 2022/2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı’nda üniversitemiz eğitim öğretim faaliyetleri kapsamında alınabilecek önlemler ile ilgili üniversite senatomuzca alınan karar doğrultusunda, Bahar Yarıyılı derslerin başlangıcı 17 Şubat tarihine ertelendiği ilan edilmiştir.

Ancak sonrasında Cumhurbaşkanlığı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamada, 2022-23 Bahar yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetleri geçici olarak durdurulmuştur. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin devam edilebilmesi ve öğretim türünün belirlenmesi için YÖK'ten açıklama beklenmektedir.

Bu nedenle 17.02.2023 Cuma tarihi olarak belirlenen "Derslerin Başlangıcı" ileri bir tarihe ertelenmiştir. Tarih kesinleşince tüm öğrencilerimize duyuru yapılacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

BESYO Müdürlüğü