2023 -2024 Eğitim -Öğretim Alan Uygulaması Dönem Tamamlama

Sevgili Öğrenciler,

2023 -2024 Eğitim -Öğretim Güz Dönemi müfredatında bulunan Alan Uygulaması dersi kapsamında, Bölüm Başkanlıkları tarafından yapılan toplantılar, Komisyon Temsilcisi Araştırma Görevlisi hocalarımızın süreç takibi ve duyuruları ile bir dönemi tamamlayacağız. Süreç bilgileri sizlerle tüm mecralardan paylaşılmıştır. Aşağıdaki bilgileri sizlere tekrar hatırlatır, eksiksiz bir şekilde tamamlamanızı rica ederiz.

2023 -2024 Eğitim -Öğretim  Alan Uygulaması Dersi kapsamında, uygulamalarınızın 6 Ocak 2024 tarihinde tamamlanmış olması gerekmektedir.
*Defterlerde Raporların tamamlanmış hali 14 Hafta olmak zorundadır.
**Raporlardaki her sayfada Kurum Sorumlusunun kaşesi ve imzası olmak zorundadır.
* Her sayfada bölüm komisyon üyesinin adı soyadı / varsa kaşesi imzası olmak zorundadır.
** Ek 1 kurum yetkilisi tarafından doldurulacak, imza ve kaşelenecek ve zarfın içerisine yerleştirilecektir.  Zarf KAŞE / MÜHÜRLENECEKTİR.
***Ek 6 Bölüm Başkanı tarafından doldurulacaktır. ( öğrenci bilgilerini kendi doldurup,  hazır hale getirecektir)
** Ek 7 Öğrenci tarafından doldurulacaktır.
*** Tüm haftaların günlük raporlarının kanıt sayfaları, her hafta veya 2 haftada bir teslim edilmesi yönünde karar alınmış olup, siz öğrencilere bölüm başkanlıkları aracılığı ile iletilmiştir.

ÖNEMLİ NOT: Tüm Ekler eksiksiz bir şekilde teslim edilmelidir. Öğrenci bilgisi, kurum bilgisi, kaşe ve imza olacak yerler tamamlanmış olup, mavi tükenmez kalem ile doldurulmalıdır.

İGÜ BESYO YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ