Yüksekokulumuzdan Tübitak 2209A Projesi Başarısı

Rekreasyon Bölümü öğrencimiz Ruken Yolcu, 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 1. Dönemi için destek almaya hak kazanmıştır.
TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2209-A 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. Dönem kapsamında 1919B012301572 numaralı başvuru destek almaya hak kazanmıştır.

Rekreatif amaçlı parklarda egzersiz aletlerini kullanan bireylerin Rekreasyonel spor iyi oluş düzeyleri ile akış deneyimleri arasındaki ilşkilerin incelenmesi başlıklı proje ile destek almaya kazanan öğrencimiz Ruken YOLCU ve Akademik Danışman olarak destekleyen Rekreasyon Bölümü Başkanı Sayın Doç. Dr. Mustafa Can KOÇ hocamızı tebrik ederiz.