Türkiye Yüzyılı'nda Gençlik ve Spor Çalıştayı

Türkiye Yüzyılı'nda Gençlik ve Spor Çalıştayı Başakşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlendi.
Başakşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği Türkiye Yüzyılı'nda Gençlik ve Spor Çalıştayı yapıldı. İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu olarak paydaşı olduğumuz çalıştaya Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Mehmet Soyal ve Müdür Yardımcılarımız Doç. Dr. Taner Atasoy, Dr. Öğr. Üyesi Okan Kılıçkaya, Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu, öğretim üyesi Prof. Dr. Fehmi Tuncel çalıştaydaki masalarda yer alarak Gençlik ve Spor adına çözüm önerilerine destek verdi.

Başakşehir Belediyesi ile sürdürdüğümüz işbirliği kapsamında organizasyonda görev alan öğrencilerimiz ve mezunlarımızla bir araya gelindi. Öğrencilerimiz mesleki gelişim ve kariyer planlamaları ile ilgili sohbet gerçekleştirildi.Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Selim Çelebi, Bilim Kurumuna ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz