Milli Haltercilerimiz Duygu Alıcı ve Burcu Alıcı Trt Spor Yıldız'da

Trt Spor Yıldız Adım Adım Programı, üniversitemiz milli sporcularından Burcu Alıcı ve Duygu Alıcı'nın hayatlarına konuk oluyor.
Yüksekokulumuzun gurur kaynağı olan öğrencilerimiz, Türk halterinin parlayan yıldızlarından Duygu Alıcı ve Burcu Alıcı'nın da katılımıyla gerçekleşen Adım Adım programı, yakın bir zamanda TRT Spor Yıldız'da izleyicilerle buluşacak.

Bu heyecan verici program, spor ve akademik başarıyı bir arada başarabilmenin mümkün olduğunu gösteren bir odak noktası haline gelmiştir. Milli sporcu bursuyla vakıf üniversitelerinde eğitim alan başarılı milli sporcuların yaşam hikayelerini ve başarılarını ele almaktadır. Programın çekimleri sırasında, ekibin özverili çalışmaları ve enerjisi gerçekten takdire şayandır.

Bu özel program sayesinde, genç sporcuların yeteneklerini geliştirirken eğitimlerine de önem verebilmeleri teşvik ediliyor ve bu dengeyi nasıl başarabileceklerine dair ilham verici hikayeler sunuluyor. TRT Spor'un Adım Adım programı ekibi, spor ve eğitim arasındaki bu dengeyi başarıyla yakalayan genç yetenekleri tanıtarak, geleceğin spor liderlerine ışık tutuyor.

TRT Spor'un bu harika programına katkılarından dolayı tüm ekibe teşekkür ederiz. Genç sporcular için ilham kaynağı olan bu programın, spor ve eğitim arasındaki dengeyi sağlamak isteyen herkes için bir rehber olacağına inanıyoruz.