Başakşehir Spor Bilim Kurulundan Üniversitemize Ziyaret

Cumhuriyet'in 100. yılında Gençlik ve Spor Çalıştayı öncesi Başakşehir Spor bilim Kurulu İstanbul Gelişim Üniversitesi'ni ziyaret etti.
Cumhuriyetin 100. yılında Gençlik ve Spor Çalıştayı öncesi Başakşehir Spor Bilim Kurulu İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin'i ziyaret etti. Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürü Selim Çelebi, İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selçuk Bora Çavuşoğlu, İGÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Soyal ve Mütevelli Heyeti Danışmanı Öğr. Gör. Uğur Caba rektörümüzle  bir araya gelerek Gençlik ve Spor Çalıştayı hakkında toplantı yaptı.

Ziyaretleri için Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğüne ve İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesine teşekkür eder, 100. Yıl Gençlik ve Spor Çalıştayının Türk sporuna hayırlı olmasını dileriz.