Rekreasyon

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi ve rahmet ile anıyoruz

10 Kasım'da Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı ile Anıyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletine, bağımsızlık ve modernleşme mücadelesinin önderi olarak, sadece bir lider değil, aynı zamanda bir düşünür, devrimci ve vizyoner bir lider olarak da hatırlanır. O, milletine çağdaş, aydınlık bir gelecek sunmak için, cumhuriyetin temellerini sağlam bir şekilde atmış, eğitimden sanayiye, hukuktan kültüre kadar birçok alanda köklü reformlara imza atmıştır.

Atatürk'ün ölümü, sadece bir liderin aramızdan ayrılması değil, aynı zamanda bir idealin, bir vizyonun devralınması anlamına gelmiştir. Onun bıraktığı miras, bugün hala yaşamaktadır. Cumhuriyetimizin temel değerleri, demokrasi anlayışımız ve ulusal birlik duygumuz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına dayanmaktadır.

10 Kasım, sadece bir tarih değil, aynı zamanda bir andır. Atatürk'ü anmak, onun ilkelerini benimsemek ve yaşatmak, millet olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmektir. Onun bize bıraktığı mirası korumak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için hep birlikte el birliğiyle çalışmalıyız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, minnet ve özlemle anarken, onun ilke ve prensiplerine bağlı kalarak, birlik ve beraberlik içinde daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye için elbirliğiyle çalışmayı sürdürmeliyiz.

Gelişim Üniversitesi Rekreasyon Bölümü olarak Gazi Mustafa Kemal Atatür'ü rahmetle anıyoruz.