Rekreasyon

Terapötik Rekreasyon Dersi Kapsamında Rehabilitasyon Merkezi'ne Ziyaret

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can Koç tarafından yürütülen terapötik rekreasyon dersi kapsamında İstanbul Esenyurt ilçesinde bulunan Samyeli Akademi Özel Eğitim Kurumu'na ziyaret gerçekleştirildi.

"Terapötik Rekreasyon" terimi, kişilerin iyileştirici bir süreç içinde, özellikle psikolojik veya fiziksel sağlık sorunlarına yönelik olarak, dinlenme, eğlenme ve özel aktiviteler aracılığıyla iyileşmelerine odaklanan bir yaklaşımı ifade etmektedir. Terapötik rekreasyon, özellikle rehabilitasyon merkezleri, hastaneler veya benzeri sağlık kurumları içinde kullanılabilir.

Bu bağlamda Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can KOÇ tarafından yürütülen
Terapötik Rekreasyon dersi kapsamında İstanbul Esenyurt ilçesinde bulunan Samyeli Akademi Özel Eğitim Kurumu'na ziyaret gerçekleştirildi.

Samyeli Akademi çalışanlarına ve müdüresine bize gösterdikleri özveri ve ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.