Rekreasyon

Rekreasyon Bölüm Başkanlığının Güz Dönemi Açılış Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Serin Yaman, 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz dönemi açılış mesajını yayımladı.

Sevgili İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğrencilerimiz;

İstanbul Gelişim Üniversitesi  2013 eğitim öğretim yılında bünyesine dahil ettiği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon bölümü ile 2020-2021 eğitim öğretim yılına adım atmış bulunmaktadır.

Türkiye’de en fazla akredite olma özelliğine sahip olan İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin akredite olan 64 bölümü içerisinde yer alan Rekreasyon bölümümüz, bu sayede uluslararası düzeyde faaliyet gösterme özelliğine sahiptir. ‘’Dünyada spor gerçeğinin farkında, evrensel değerlere saygılı, yaşam boyu öğrenmeyi toplam kalitenin sürekli gelişim ilkesine bağlı olarak sürdüren, katılımcı, çözüm odaklı, iç ve dış paydaşlarla güçlü iletişim halinde, sosyal ve kültürel gelişime açık ve kurum kültürünün taşıdığı değerleri temsil eden spor insanları yetiştirme’’ vizyonumuz çerçevesinde eğitim gören ve mezun olan öğrencilerimiz özellikle modern yaşamın getirdiği karmaşadan uzaklaşmak için zorunlu bir ihtiyaç haline gelen rekreasyon faaliyet ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik kaliteli rekreasyon liderleri olarak ulusal ve uluslararası boyutta sektöre farklı bir boyut getirerek anlam kazandırmaktadırlar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi vizyonuna bağlı, gerek bölümümüzün gerektirdiği dersleri içeren, gerekse multidisipliner çalışmalara olanak verecek müfredat programımızla kaliteli mezunlar vererek başta ülkemiz ardından uluslararası alana katkı sağlamayı amaç edinmemiz, eğitimin temelinde yer alan sürekli değişim ve gelişimi de beraberinde getirmektedir.

Dolayısıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılında, alanında uzman donanımlı akademik kadromuz ile en iyi seviyeyi amaçlamaktayız. Yeni eğitim öğretim yılı akademisyenler ve öğrencilerimize hayırlı olsun.