Rekreasyon

Rekreasyon Bölüm Başkanlığının 2021-2022 Açılış Mesajı

1 yılı aşkın devam eden pandemi dolayısıyla göremediğimiz öğrencilerimizi kampüste yeniden görmemizin zamanı geldi. 30 Eylül Perşembe itibariyle yüz yüze eğitime başlamış olacağız.

30 Eylül Perşembe itibariyle yüz yüze eğitime başlamış olacağız. Pandeminin hali hazırda devam ettiğini unutmayarak, eğitim öğretimin sağlıklı bir şekilde devam edebilmesi için pandemi ile ilgili kurallara riayet edilmesi gerekmektedir. Aşının hastalanma veya bulaştırma riskini azalttığı bilinse de tamamen ortadan kaldırmamaktadır.

Aşılanma yüzdelerinin en yüksek olduğu ülkelerde dahi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edilmediği taktirde hastalık oranlarının ne denli arttığı ortadadır. Bu yüzden başta maske ve mesafe olmak üzere öğrencilerimizin maksimum hassasiyetine ihtiyacımız olacaktır.

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılının tüm öğrencilerimize ve öğretim elemanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

Rekreasyon Bölüm Başkanı
Dr. Öğr. Üyesi Sevinç SERİN YAMAN