Rekreasyon

BESYO Rekreasyon Bölüm Başkanı TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı’na başvurdu

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can Koç projesi ile TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı’na başvuruda bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can Koç,  Brunel University London bünyesinde görevli ortak araştırmacının daveti üzerine hazırlamış olduğu projesi ile TÜBİTAK 2219 Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı’na başvuruda bulunmuştur.

Bu burs programı, Türkiye'de doktora sonrası araştırma yapmak isteyen veya uluslararası düzeyde bilimsel işbirliği geliştirmek isteyen araştırmacılara destek sağlayan bir programdır. Bu program, konu, problem ve özgün değer gibi kriterler göz önünde bulundurularak TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanır.

tubitak1

burs