Rekreasyon

LÖSEV'den İGÜ'lüye ödül

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle düzenlediği etkinlikte LÖSEV'den teşekkür ve ödül geldi.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle, Lösemili Çocuklar Vakfını (LÖSEV) misafir eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü; maske takma etkinliğiyle farkındalık yaratmaya çalıştı.

Etkinliğin ikinci basamağında ise Rekreasyon Bölümü öğrencileri arasında LÖSEV'in düzenlediği, farkındalık yaratmayı amaçlayan bir slogan yarışması düzenlenmiş ve yarışmaya katılan öğrencilerin slogan önerileri LÖSEV yetkilileri tarafından değerlendirilmek üzere LÖSEV İstanbul Merkezi'ne götürüldü.

LÖSEV yarışmanın birincisi olarak "Göz Yumma! Tebessümleri Maske Ardında Kalmasın" sloganıyla Rekreasyon Bölümü 1. sınıf öğrencisi Muhammed İşler'i seçti.

Slogan yarışmasını kazanan Rekreasyon 1. sınıf öğrencisi Muhammed İşler'e; günün anlam ve önemine binaen LÖSEV'den armağan edilen sertifika, rozet, anahtarlık ve kalemi Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Engin Işık Abanoz bizzat takdim etti.