Rekreasyon

İGÜ BESYO 4. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresinde

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can Koç, Araştırma Görevlisi İncinur Hanik ve Araştırma Görevlisi Ayşe Demet Karadağ 17-20 Mayıs 2023 tarihleri arasında Club Calimera Serra Place Otel, Antalya’da gerçekleşen 4. Uluslararası Rekreasyon ve Spor Yönetimi Kongresine katılmışlardır.

Doç. Dr. Mustafa Can Koç ve Araştırma Görevlisi İncinur Hanik, “Üniversite Öğrencilerinin Serbest Zaman Sıkılma Algıları İle Serbest Zaman İnternet Kullanımı İlişkisi” ve ayrıca Araştırma Görevlisi İncinur Hanik “Uluslararası İlişkilerde Spor ve Siyaset: Ukrayna – Rusya Savaşı Örneği” başlıklı bildirileri ile kongreye katılım sağlamıştır. Araştırma Görevlisi Ayşe Demet Karadağ ise, “Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Rekreasyona Katılım Engellerinin İncelenmesi” bildirisi ile kongreye katılım sağlamıştır.