Rekreasyon

Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 Paydaş Gelişim'de Bir Araya Geldi

Üniversitemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamak adına düzenlediği etkinlikle bir araya geldi. "Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Paydaş Gelişim’de Buluşuyor" etkinliği, üniversitemizin ev sahipliğinde gerçekleşti ve pek çok sektörden 100 paydaşı bir araya getirdi.

Bu özel etkinlik, üniversitemizin kurtuluş mücadelesinin anısını yaşatma, istiklalden istikbale köprüler kurma, asırlık tarihini nesilden nesile aktarma ve sporun birleştirici gücü ile topluma katkı sağlama amacını taşıyan projelerin bir parçasıdır. Kamu ve özel sektör iş birliğiyle gerçekleştirilen bu projeler, öğrencilerimizin ve mezunlarımızın iş hayatında başarılı olmalarını desteklemeyi hedeflemektedir.

Etkinliğe, Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcileri, Gençlik ve Spor İstanbul İl Müdürlüğü, yerel yönetimler, federasyonlar, spor kulüpleri, özel sektör temsilcileri, sporcular ve medya yoğun bir katılım gösterdi. İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun 100'den fazla paydaşı etkinliğe katıldı. Ayrıca akademik kadro ve gönüllü öğrencilerden oluşan 100 kişilik bir ekip, etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayadı.

Etkinlik, İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu’nun sunumuyla başladı ve ardından İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin ve İGÜ BESYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Soyal’ın açılış konuşmaları yer aldı. "Cumhuriyetin Şampiyon Kadınları" başlıklı panelde Milli Güreşçi Buse Tosun Çavuşoğlu ve Milli Voleybolcu Neslihan Demir, "Sporda Fark Yaratanlar" başlıklı panele ise Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ve NutSpor Spikeri Nebil Evren konuşmacı olarak katıldı. Neslihan Demir’e ‘’Voleybol Onur Ödülü’’, Buse Tosun Çavuşoğlu’na ‘’ Yılın Kadın Sporcusu Ödülü’’, Volkan Demirel’e ‘’Yılın Spor Adamı Ödülü’’ törenle takdim edildi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Günay, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Eski Milli Sporcu Merve Aydın, Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Selim Çelebi, Türkiye Jokey Kulübü Asli Yönetim Kurulu üyesi Gülnur Gülerce, Türkiye Milli Paralimpik Komite Genel Sekreteri  İbrahim  Gümüşdal ve Olimpiyat Madalyalı Prof. Dr.  Sayın Malik  Beyleroğlu’na Türk Sporuna Değer Katanlar Ödülü verilmiştir.

100 paydaş5100 paydaş5

100 paydaş 100 pydszn100 pydsbskn100 pydsbskn