Rekreasyon

Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mustafa Can KOÇ'un 2023-2024 Güz Yarıyılı Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü Başkanı Doç. Dr. Mustafa Can KOÇ 2023-2024 eğitim öğretim dönemi için öğrencilere mesajını iletti.

Sevgili öğrenciler,

2023-2024 eğitim öğretim yılının hepiniz için başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Rekreasyon bölümü:

Bilim ve toplum odaklı yarattığı farlılıklarla en çok dikkat çeken ve tercih edilen bölüm olma vizyonuna sahiptir.
Öğretim, araştırma, planlama ve sosyal etkinliklerde yenilikçi ve teknolojik ilerlemelerin takipçisi olan; öğreten ve öğrenen ilişkisinin yüksek, yaşadığı toplum insanının sağlıklı, mutlu ve huzurlu olması adına gayret gösteren entelektüel ve etik değerlere önem veren rekreasyon liderleri yetiştirmeyi ilke edinmiş bir misyona sahiptir.

Öğrencilerimizin dört yıl sürecek olan eğitimleri neticesinde sahip olacakları donanımla ve alacakları formasyon eğitimi ile öğretmen olmalarının yanı sıra çeşitli devlet kurumları, rekreasyon merkezleri, sosyal tesisler, spor kompleksleri, oteller bünyesinde wellness ve fitness merkezlerinde iş olanağı bulabileceklerdir.
Uluslararası akrediteye sahip bu bölüm mezunlarının yurtdışında da iş olanaklarının olduğunu belirtmekten ayrıca onur duymaktayım.

Rekreasyon ailesine hoş geldiniz.

Bölüm Başkanı
Doç.Dr. Mustafa Can KOÇ