Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

"Mustafa Kemal Atatürk'ün Ölüm Yıldönümünde, Gelişim Üniversitesi Büyük Liderini Minnetle Anıyor"

Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının yıl dönümünü minnet ve saygıyla anıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretileri ve ilkeleri, bugün de Türk milletinin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye, modern bir toplum olma hedefimize ulaşmamıza rehberlik etmeye devam ediyor. Onun özverili mücadelesi ve vizyoner liderliği, milletimizin kalbinde her zaman canlı kalacak.

Bugün, Atatürk'ü rahmet ve minnetle anıyor, onun izinden yürüyerek, Cumhuriyetimizi daha da ileriye taşımak için birleşmiş bir Türkiye olarak geleceğe bakıyoruz. Ulu Önder'in bize miras bıraktığı aydınlık yolda, birlik ve beraberlik içinde ilerleyerek, onun gösterdiği hedeflere ulaşma azmiyle dolup taşıyoruz.

Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıldönümünde bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, onun ilkeleri doğrultusunda birleşmiş bir Türkiye olarak daha aydınlık yarınlara yürüme kararlılığımızı bir kez daha teyit ediyoruz.