Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulumuz Öğrencisi Ayşe Begüm Onbaşı'ndan Bir Başarı Daha

Ayşe Begüm Onbaşı, Mehmet Utku Çırak, Ahmet Meriç Turmamış, Can Sarı ve İsmail Yağız Altıparmak'tan oluşan Grup Milli Takımı, 18.900 puan alarak büyük bir başarıya imza attı ve üçüncülük elde etti.

Bu unutulmaz zafer, Türk spor tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak kayda geçerken, milli sporcularımız Aerobik Cimnastik Dünya Kupası tarihinde ilk kez grup kategorisinde madalya kazanmış oldular.
Aynı organizasyonda, Ayşe Begüm Onbaşı tek kadınlar kategorisinde 19.750 puanla dördüncü sırada yer alarak üstün bir performans sergiledi.