Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Bölüm Başkanının Mesajı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Taner Atasoy, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı güz yarıyıl dönemi mesajını yayımladı.

Sevgili Öğrenciler,

2021-2022 güz yarıyılında sizleri tekrardan okulumuzda yüz yüze eğitimde görmek bizleri büyük bir heyecan ve mutluluğa ulaştırmıştır. Geçen zorlu süreçlerin ardında bugünlerin ve elimizdeki imkânların kıymeti daha iyi bilerek yeni döneminize başlamanızı temenni ediyorum.  Aynı zamanda normalleşme sürecinde gerek okulumuzda gerekse hayatınızda tedbirleri uygulamaya devam etmenizi ve rehavete kapılmadan istikrarlı çalışmanızı sürdürmenizi sizlerden beklemekteyiz.

Sevgili öğrenciler; içinde bulunduğumuz bu zor dönemin farkındayız, fakat her zorlukla beraber bir kolaylık olduğunu unutmadan azminizle ve çalışkanlığınızla sizlerin bu zorlu süreçten daha fazla güçlenmiş ve başarılı bir şekilde çıkacağınıza dair inancımız bakidir.
Bu dilek ve temenniler ile hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlıyor, daha güzel günlerde görüşmeyi diliyorum.