Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, paydaş ziyaretlerine verdiği önemi sürdürerek, son olarak Technogym Türkiye'ye gerçekleştirdiği ziyaret ile önemli bir adım attı. Yapılan ziyaret kapsamında yüksekokul öğrencileri ile gerçekleştirilen bu buluşma, mesleki gelişim, alan uygulaması ve eğitim iş birlikleri konularında önemli bir anlaşmanın temelini oluşturdu.

Gerçekleştirilen anlaşma, yüksekokul öğrencilerine geniş fırsatlar sunarak, onların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyor. Aynı zamanda, spor bilimlerine olan katkıyı artırmak ve gelişen insan kaynağını daha da büyütmek amacıyla atılan bu adım, sektöre yönelik önemli bir iş birliği olarak öne çıkıyor. Bu anlaşmanın, gelecekteki spor bilimleri alanında yetişen genç profesyonellerin niteliklerini artırarak, spor dünyasına değer katmasını ve ülkemizin spor sektöründeki potansiyeli daha da yükseltmesini amaçladıklarını belirten yetkililer, iş birliğinin önemine vurgu yapıyorlar. Bu kapsamda, öğrencilerin teorik bilgilerini pratikte uygulama fırsatlarına sahip olmalarını sağlayarak, onları sektörde daha donanımlı bireyler haline getirmeyi hedefliyorlar.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, bu önemli iş birliği ile öğrencilerinin sektöre daha etkin bir şekilde entegre olmalarını ve spor bilimlerine katkılarını artırmalarını amaçlamaktadır.