Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

"İstanbul Gelişim Üniversitesi, Başakşehir Belediyesi'nin Düzenlediği Gençlik ve Spor Çalıştayına Katıldı"

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Başakşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini üstlendiği Türkiye Yüzyılı'nda Gençlik ve Spor Çalıştayı'na aktif katılım sağladı.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Soyal ve Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Taner Atasoy, Dr. Öğr. Üyesi Okan Kılıçkaya, Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu, çalıştaydaki masalarda yer alarak Gençlik ve Spor konusunda çözüm önerilerine katkıda bulundu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Başakşehir Belediyesi ile sürdürdüğü işbirliği kapsamında organizasyonda görev alan öğrenciler ve mezunlar, bir araya gelerek deneyimlerini paylaştı. Öğrencilerimiz, mesleki gelişim ve kariyer planlamalarıyla ilgili değerli bilgiler edinirken, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Selim Çelebi'ye teşekkür ettiler. Bilim Kurumuna ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.