Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

Aziz Milletimizin Başı Sağ Olsun

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan 7.7 büyüklüğündeki deprem felaketinde; hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.Bizleri derinden yaralayan bu felakette çok sayıda can ve mal kaybının yaşandığı bilgisinin üzüntüsü içerisindeyiz. Kahramanmaraş ve çevre illerdeki afetzede vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarının karşılanması için İstanbul Gelişim Üniversitesi ailesi olarak “Deprem Bölgeleri için Afet Yardım Kampanyası” ile yardımlarınızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.