Engellilerde Egzersiz ve Spor Bilimleri

2023 -2024 Eğitim -Öğretim Alan Uygulaması Dönem Tamamlama

Sevgili Öğrenciler,
2023 -2024 Eğitim -Öğretim  Alan Uygulaması Dersi kapsamında, uygulamalarınızın 6 Ocak 2024 tarihinde tamamlanmış olması gerekmektedir.
*Defterlerde Raporların tamamlanmış hali 14 Hafta olmak zorundadır.
**Raporlardaki her sayfada Kurum Sorumlusunun kaşesi ve imzası olmak zorundadır.
* Her sayfada bölüm komisyon üyesinin adı soyadı / varsa kaşesi imzası olmak zorundadır.
** Ek 1 kurum yetkilisi tarafından doldurulacak, imza ve kaşelenecek ve zarfın içerisine yerleştirilecektir.  Zarf KAŞE / MÜHÜRLENECEKTİR.
***Ek 6 Bölüm Başkanı tarafından doldurulacaktır. ( öğrenci bilgilerini kendi doldurup,  hazır hale getirecektir)
** Ek 7 Öğrenci tarafından doldurulacaktır.
*** Tüm haftaların günlük raporlarının kanıt sayfaları, her hafta veya 2 haftada bir teslim edilmesi yönünde karar alınmış olup, siz öğrencilere bölüm başkanlıkları aracılığı ile iletilmiştir.

ÖNEMLİ NOT: Tüm Ekler eksiksiz bir şekilde teslim edilmelidir. Öğrenci bilgisi, kurum bilgisi, kaşe ve imza olacak yerler tamamlanmış olup, mavi tükenmez kalem ile doldurulmalıdır.

İGÜ BESYO YÜKSEKOKUL MÜDÜRLÜĞÜ