Antrenörlük Eğitimi

Spor Bakanlığı ve Üniversite İş Birliği Semineri

Seminerde "Antrenör Eğitimi Yönetmeliği" konusu başta olmak üzere son dönemde başta Antrenörlük Eğitimi bölümü ve diğer tüm bölümleri de ilgilendiren "Antrenörlük kursları" , " Denklik İşlemleri", “Spor Bilimleri ve Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezunlarının İstihdamı” konularının da üzerinde durularak, öğrencilerimizden gelen sorulara yanıt verilmiştir.

Semineri BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Soyal modere ederken, konuk katılımcı olarak okulumuz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Şahin' de değerli bilgilerini aktarmışlardır. Şükrü Yılmaz’ın üzerinde durduğu konular özellikle Spor Bilimleri öğrencilerinin henüz öğrencilik hayatlarında iken uygulama alanının içine yer alarak yeni deneyimler elde etmeleri, daha sonraki iş hayatlarına büyük katkı sağlayacağını belirterek, bakanlık bünyesinde birçok gönüllülük faaliyeti yapıldığını belirtmiştir. Seminere katılan öğrenci ve öğretim elemanlarımızın merak ettikleri ve yanıtlarına ulaşmakta zaman zaman zorluk yaşadıkları konularda bilgi sahibi olmaları seminerin önemli çıktılarından olmuştur. Seminer toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik son bulmuştur.

Başta Spor Eğitim ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Yılmaz’a, BESYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Soyal’a, Dr. Öğretim Üyesi Rüştü Şahin ve seminere katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederiz.