Antrenörlük Eğitimi

"Kuvvet ve Güç Antrenmanlarının Fizyolojik Temelleri" konulu seminerde İGÜ'lü öğrencilerle buluştu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen “Kuvvet ve Güç Antrenmanlarının Fizyolojik Temelleri” konulu seminer 4 Aralık Salı günü K blok Oditoryumda gerçekleştirildi. Seminere konuşmacı olarak öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mert Eray Önen katıldı.

Seminerde Dr. Öğr. Üyesi Mert Eray Önen, sporda genelde karıştırılan ‘kuvvet’ ve ‘güç’ terimleri arasındaki farkı vurgulayarak kuvvet ve güç antrenmanlarının fizyolojik gereksinimlerinden bahsetti. Önen, öğrencilerden gelen sorular eşliğinde interaktif bir seminer gerçekleştirdi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminer sonrasında katılımcılara ‘Kuvvet ve güç antrenmanlarının fizyolojik temelleri’ adlı katılım belgesi verildi.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Dr. Öğr. Üyesi Mert Eray Önen’i öğrenciler ile buluşturmaktan onur duyduklarını dile getirerek, öğrencilere sağladığı katkılarından dolayı Önen’e ve semineri düzenleyen Antrenörlük Eğitimi bölüm başkanlığına ve öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti.