Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 BESYO akademik kurul toplantısı gerçekleştirildi

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna ait 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk akademik kurul toplantısı tüm akademik kadronun katılımıyla gerçekleştirildi.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nun 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılının ilk Akademik Kurul toplantısı, BESYO  Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Gülsüm Hatipoğlu Özcan ve Öğr. Gör. Aydın Pekel'in yanı sıra yüksekokulumuzun öğretim üye ve elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Toplantının gündemini ağırlıklı olarak 2019-2020 akademik yılına ait genel eğitim planlamasının yürütülmesi oluştururken, geçmiş dönemdeki eksiklikler ve yeni döneme ait düzenlemeler hakkında görüşüldü. Toplantıda ayrıca öğrencilerimizin yüksekokulumuza ilettikleri talepler, bölüm başkanlarımız ve akademik kadromuz eşliğinde görüşüldü.
 
Toplantının bitiminde ise yüksekokulumuz bünyesinde bu yıl ilk kez öğrenci alımının yapıldığı Engellilerde Egzersiz ve Spor Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Rüştü Şahin'e sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.
 


Haberler

Tüm Haberler