Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr


 Tek Ders Sınavları Hakkında

14 Temmuz 2020 tarihinde online olarak yapılacak tek ders sınavları için 10 Temmuz 2020'den sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.
İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2019-2020 Bahar Dönemi Tek Ders Sınavına girecek öğrencilerimizin, aşağıda bağlantıda paylaşılan ekli başvuru dosyasını doldurarak 4-10 Temmuz 2020 tarihine kadar besyo@gelisim.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.
 
14 Temmuz 2020 tarihinde online olarak yapılacak tek ders sınavları için 10 Temmuz 2020'den sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.


TEK DERS BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Tek ders sınavı koşulları nedir?
Mezuniyetleri için sınav koşulunu yerine getirmiş, ancak tek dersten FF alarak başarısız olmuş öğrenciler, başvuru tarihine kadar mail yoluyla başvurmaları halinde, bu dersin tek ders sınavına, tek derse kaldığı dönem sonunda girer. Tek ders sınavına giren öğrencilerin başarı notu, yarıyıl içi etkinliklerinden alınan puanlar dikkate alınmadan sadece tek ders sınavında aldığı puana göre belirlenir.

 
Madde 25 – ( 7 ) Devam şartı dışında öğretim programında yer alan bir ders dışındaki tüm derslerden başarılı veya koşullu başarılı olan öğrenciler, derse kayıt koşullu aranmaksızın dilekçeyle ilgili Dekanlık / Müdürlüğe müracaat ederek akademik takvimde belirtilen tarihlerde ilgili dersten tek ders sınavına alınırlar. Tek ders sınavında başarısız olan öğrenci izleyen eğitim – öğretim döneminde derse tekrar kayıt yaptırmak zorundadır. Dersin tekrar alınmasından sonra tarihte akademik belirtilen tarihlerde tek ders sınavına alınabilir.