Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 Selim Çelebi öğrencilerle buluştu




İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor yöneticiliği Bölümü olarak Başakşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürü Çelebi'yi ağırladı.

Spor yöneticiliği bölüm başkanlığı ve Ses Kulübü spor yöneticiliği ve rekreasyon öğrencilerle Başakşehir Belediyesi Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi’yi buluştu. Gayet interaktif bir sohbet havasında geçen söyleşi de Başakşehir Belediyesi’nin Spor alanındaki yatırımları ve öğrencilerin bu çalışma ortamına nasıl entegre olabilecekleri konuşuldu. Son derece keyifli ve faydalı geçen bu etkinlik sonrasında öğrencilerin de memnuniyeti gözlendi.

Seminer sonrasında spor yöneticiliği bölümü olarak gerçekleştirilen toplantıda dış paydaş protokolü çerçevesinde istihdam, staj, lisans bitirme tezleri, yüksek lisans ve doktora tez konularının reel sektör ihtiyaçları doğrultusunda belirlenmesi proje ortaklığı, çalıştay ve kongre konularında uzun bir bilgi alışverişi yapılarak bir sonraki toplantıda tekrar bu konuların detaylandırılmasına ilişkin konuşuldu.