Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 Kürşad Tüzmen öğrencilerle buluştu


İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Yöneticiliği bölüm başkanlığı 58, 59 ve 60'ıncı hükumetlerde görev yapmış olan Bakan Kürşad Tüzmen'i ağırladı.


İstanbul Gelişim Üniversitesi H Blok 420 no'lu derslikte Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen öğrencilerle bir araya geldi. Spor Yöneticiliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen'in daveti üzerine okulumuza teşrif eden bakana bir sürpriz yapılarak biyografisi ve spor geçmişini içeren bir slayt gösterisi sunuldu.            
                             
Bu tanıtımda bakanın gençlik yılları, sportif kariyeri ve tüm mesleki geçmişi hakkında öğrenciler bilgilendirildi. Bakanın sunumu boyunca öğrencilere Türk spor yönetiminin dünü, bugünü ve yarını hakkında bilgi aktarmış, Türk sporunun uluslararası platformdaki yeri hakkında düşüncelerini iletmiş ve geleceği şekillendirmede Türk spor politikasına ilişkin bir vizyon sunmuştur.

İstanbul Yıldızlar Yüzme Spor Kulübü Başkanı Mustafa Özer’in de katıldığı ziyaretin ardından, Kürşad Tüzmen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Soyal, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kubilay Çimen ve Mütevelli Heyet Danışmanı Uğur Caba ile Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Gayretli’yi ziyaret etti.