Spor Yöneticiliği

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencileri Int’l Sports & Wellness Show

Int’l Sports & Wellness Show; Spor, Fitness ve Sağlıklı Yaşam Aktivitelerini kapsamında bulunduran 27-29 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleşmiştir.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirilen bu etkinlik,  üç gün içerisinde workshoplara ve eğitimlere katılan binlerce kişiye ev sahipliği yapmıştır.

Öğrencilerimiz alanında uzman eğitmenlerden Tamamlayıcı ve Alternatif Tıp Yöntemleri ve Sporla Entegrasyonu, Sporda Finans Yönetimi, Fitness Antrenmanlarında Yaralanmalardan Korunma Teknikleri, Disfonksiyonel Solunum ve Nefes Teknikleri eğitimlerini almıştır. Dünyanın en popüler Grup Fitness Egzersizi olan Zumba’nın yaratıcısı Beto Perez, eğitim ve masterclass performansıyla, senenin en iyi ve en büyük zumba etkinliğini gerçekleştirmiştir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul’u öğrencileri ve Öğretim Görevlisi Tekmil Sezen Göksu etkinliğe katılım sağlamıştır.