Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Spor Yöneticiliği








 İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ile Söyleşi Gerçekleştirildi


"Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Geleceği" isimli söyleşide moderatörlüğü Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu tarafından yapıldı.


İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ile Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu 'Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Geleceği'  İsimli Söyleşiyi Gerçekleştirdi.
 
Yerel Yönetimlerde Gençlik ve Sporun Geleceği konulu İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk ile İGÜ BESYO Spor Yöneticiliği Bölümü Öğr. Gör. Tekmil Sezen Göksu moderatörlüğünde instagram üzerinden canlı yayın programı gerçekleştirilmiştir. Program içeriği ağırlık olarak özellikle gençlik tarafında yürüttüğü hizmetleri üzerinde yoğunlaşmıştır. Bu kapsamda pandemi dönemi gençlere verilen internet hizmetleri, teknoloji atölyeleri, kariyer günleri, tercih merkezleri ve gençlik ofisleri hakkında bilgiler verilmiştir. Ayrıca yerel yönetimlerin spor yatırımları, spor hizmetleri, yapılmış ve yapılacak spor organizasyonları ile ilgili yararlı bilgiler aktarılmıştır. Öztürk özellikle Beden eğitimi ve spor yüksekokulu öğrencileri ve mezunları için alanda istihdam yaratılmasının önemli dile getirmiş ve nitelikli iş gücüne ihtiyaç olduğunu vurgulamıştır. 29 Mayıs 2021‘de Atatürk Olimpiyat Stadında UEFA Şampiyonlar Ligi Finali için İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü hazırlıklarının sürmekte olduğu bilgisi paylaşılmıştır.

İBB Gençlik ve Spor Müdürü İlker Öztürk’e katılımlarından dolayı teşekkür için shiftini, mütevelli heyeti danışmanı Öğr. Gör. Uğur Caba takdim etmiştir.