Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu - besyo@gelisim.edu.tr

Rekreasyon








 Rekreasyon Bölüm Başkanlığının Bahar Dönemi Açılış Mesajı


Sevgili öğrenciler ve değerli mesai arkadaşlarım, 2020-2021 akademik yılı bahar yarıyılına 24.02.2020 tarihi itibarıyla başlamış bulunuyoruz.


Sevgili öğrenciler ve değerli mesai arkadaşlarım, 2020-2021 akademik yılı bahar yarıyılına 24.02.2020 tarihi itibarıyla başlamış bulunuyoruz. Öncelikle, 2020-2021 akademik yılı bahar yarıyılının öğrenciler, akademik personelimiz, paydaşlarımız ve tüm Gelişim ailesi için hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyorum.
 
Tüm Dünya gibi ülkemiz de Covid-19 virüsüne maruz kalmış ve bu süreç hali hazırda etkisini sürdürmektedir. Bu durumdan dolayı devam etmekte olan online eğitim sürecinde bölümümüzde ve okulumuzda görev alan öğretim üyesi ve elemanı hocalarımız bütün çabaları ile öğrencilerimize verimli ders süreci sağlamaya çalışmaktadırlar. Sevgili öğrencilerimiz, sizlerin de eğitimden faydalanmak adına çabalayacağınızdan şüphem yoktur.
 
Bu dönemde aramıza yeni katılan öğrencilerimize hoş geldiniz diyor ve yüz-yüze eğitim yapacağımız günlerin gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Akademisyen ve idarecimize yeni dönemde sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum.
Saygı ve selamlarımla…
 
Dr. Öğr. Üyesi Sevinç SERİN YAMAN