Rekreasyon

Rekreasyon Bölümü Öğrencileri Tanışma Yemeğinde Buluştu

Rekreasyon bölümünde eğitimlerini sürdüren öğrencilerimiz ile öğretim elemanlarımız tanışma yemeğinde bir araya geldi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Rekreasyon Bölümü öğrencileri 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının ilk etkinliğini düzenledi.

Bölümümüzde eğitim gören tüm öğrencilerimizin katıldığı "Tanışma Yemeği" etkinliğinde, Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz, Bölüm Başkan Yardımcısı Deniz Demir Bolçay ve diğer öğretim elemanları katılırken, öğrencilerimiz birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldu.

Etkinlikte konuşan Rekreasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz, "2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılındaki ilk etkinliğimizde birbirimizle tanışma etkinliği düzenlemek istedik. Yeni akademik yılımızda rekreatif faaliyetlerimiz sürecek" şeklinde bilgi verdi.

Kampüsümüz içinde gerçekleştirilen tanışma yemeğinin ardından öğrencilerimiz hatıra fotoğrafı çektirirken, Dr. Öğretim Üyesi Engin Işık Abanoz etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür etti.